Information från Hamnförvaltningen

 

Planerade aktiviteter 2018

  • Besiktningen av el-anläggningen i hamnen är klar. En rapport på läget kommer att läggas fram runt påsk, därefter gör vi en prioritering av arbetet. Det är ett stort och dyrt arbete, och planen är därför att låta det sträcka sig över en längre period för att sprida ut kostnaderna.
  • HBS satsar på ungdomarna. Vi bygger under sommaren ett båthus till HBSS-båten, samt en liten lokal för samlingar före och efter segling.
  • A-bryggan fyller 36 år i år, och vi har varit i samtal med ett antal bryggproducenter under vintern för att börja planeringen för en ersättare. Mer information kommer eftersom beslut tas.
  • Vi tittar på olika lösningar för elektronisk bokning av sjösättning och upptagning, och även bokning av  vakt. Planen är att börja med elektronisk bokning av upptagning till hösten. Vårens sjösättning planeras på det tidigare sättet, med bokningslistor i pappersformat.
  • Gräsklippningen i hamnområdet läggs även denna säsong på medlemmarna, kolla om du har turen att få en plats på listan. Se under menyn GRÄSKLIPPNING eller klicka här för att komma till listan med namn på de som skall klippa gräset i år.
  • Vi satte ny rekord för uppmöte under förra årets städdag. Det gick som en dröm att städa hamnen, trots att det var onormalt mycket skräp på grund av byggnationer under vintern. Låt oss fortsätta även i år, kanske sätta ny rekord igen? Städdagen i år är onsdagen den 13 juni klockan 1800. Se under menyn KALENDER eller klicka här för mer.
  • Övrigt underhåll kommer att pågå där det uppstår, du kanske blir kontaktad av oss i fall vi behöver din hjälp.

 

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close